Сряда, 05 Oct 2022
            
Спорт

„Конкурент“: Чакат Сашо Ангелов в Горна Оряховица, той се прави на луд

  06.06.2018 18:39
„Конкурент“: Чакат Сашо Ангелов в Горна Оряховица, той се прави на луд

Сашо Ангелов напуска врачанския „Ботев“, научи ексклузивно ежедневникът „Конкурент“. Информацията беше потвърдена от два независими един от друг източника, пожелали анонимност. Според тях човекът, вкарал врачани в елита два пъти за последните 5 години, ще опита да зарадва със същото и „Локомотив“ /Горна Оряховица/ в юбилейната 2019 г., в която „железничарите“ честват своя вековен юбилей. Това била причината от „Локо“ да натискат за него и да го искат на всяка цена, начело на „композицията“ си през следващата кампания във Втора лига.
Сашо Ангелов опроверга категорично информацията на „Конкурент“, като заяви, че някой се опитва да го оплете в интрига. „Ще ме видите в петък от 18 часа на тренировката на отбора, която е на стадион „Христо Ботев“ във Враца“, каза лаконично той. 
В Горна Оряховица обаче чакат Ангелов да се разбере с ръководството на врачани в петък, както обещал самият той. Пред репортер на единствения всекидневник в Северозапада футболният специалист призна, че все още не е договорил финансовите условия, при които ще работи в елита. На всичкото отгоре наставникът няма необходимия лиценз да ръководи "Ботев" в Първа лига, което щяло да реши още една от дилемите пред управата на врачани преди старта на подготовката.


Ключови думи
Конкурент Сашо Ангелов
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати