Сряда, 28 Сеп 2022
            
Общество

Горна Оряховица вдигна летвата на музикалното турне на Coca Cola и The Voice

  24.05.2018 00:04
Горна Оряховица вдигна летвата на музикалното турне на Coca Cola и The Voice

Грандиозно шоу направиха звездите на Coca Cola и The Voice на старта на лятното си турне в Горна Оряховица. Всички съмнения, че един необластен град е достоен да посрещне и да даде начало на тура отпаднаха, благодарение на перфектната организация на домакините и най-вече на великолепните фенове.
Млада Горна Оряховица пя и танцува със звездите на шоуто и ги накара да признаят, че това е една от най-емоционалните публики пред които са се изявявали. Тези, които за първи път пеят пред горнооряховска аудитория, като „СкандаУ”, бяха категорични, че никога няма да забравят тази вечер. Други, като Криско, който буквално взриви площад „Георги Измирлиев” само с появата си, припомни, че всеки път с горнооряховчани се получава страхотно шоу.
Криско, Михаела Маринова, Михаела Филева, СкандаУ, Тита, DARA, DJ Doncho, Балет Nova, Pavel и Venci Venc’ нагряха до червено препълнения площад. Уникалната сцена и звук, които за първи път идват в Горна Оряховица, и професионализмът на екипа гарантираха шоу, което няма да бъде забравено скоро, особено от най-младите горнооряховчани.
Предстоят музикални изкушения и за по-зрелите фенове. Утре центърът ще приеме абитуриентите. Но на 25 май отново ще е домакин на голяма музикална звезда – Веселин Маринов  ще зарадва своите почитатели, а на 27 май Николай Манолов ще представи албума си пред родна публика. На 29 май е кулминацията на празничните концерти с Графа, Любо и Деси Златева.
 


Ключови думи
Coca Cola
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати