Сряда, 28 Сеп 2022
            
Светски

Светофарите до Пазара и до Хлебозавода в Горна Оряховица ще бъдат изключени днес в 17.00 ч.

  23.05.2018 12:27
Светофарите до Пазара и до Хлебозавода в Горна Оряховица ще бъдат изключени днес в 17.00 ч.

Светофарите на кръстовището срещу „Общински пазари“ и до Хлебозавод „Славянка“ по пътя за МБАЛ „Св. Ив. Рилски“ ще бъдат изключени днес в 17.00 ч. до края на деня. Спирането на светофарните уредби е във връзка с провеждането на мащабния концерт Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.
Провеждането на концерта в Горна Оряховица налага промяна на движението в централната градска част на 23 май. От 18.00 ще бъдат затворени за движение на МПС участъци от ул. „Цар Освободител“ – от кръстовището до НЧ „Напредък – 1869“ до светофара срещу „Общински пазари“ и ул. „Св. Княз Борис І“ – от Пощата до кръстовището с ул. „Елена Грънчарова“.
Като обходни маршрути ще се ползват ул. „19-ти февруари“, ул. „Янко Боянов“ и ул. „Елена Грънчарова“.
Концертът ще започне в 19.00 ч. на пл. „Георги Измирлиев“, а движението ще бъде ограничено до приключването му.
За гостите на концерта, идващи от посока Велико Търново и Русе, е предвиден паркинг пред НЧ „Братя Грънчарови – 2002“ (Летен театър). За улеснение, на двата входа на града са поставени табели, указващи посоката на паркинга.
Светофарната уредба до Хлебозавод „Славянка“ по пътя за МБАЛ „Св. Ив. Рилски“ ще бъде изключена и от 30 май във връзка с ремонта, който ще се извършва на пътя Горна Оряховица – Арбанаси. Светофарът ще бъде спрян до приключване на ремонтните дейности.


Ключови думи
Coca Cola Горна Оряховица
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати