Неделя, 14 Мар 2021
            
Общество

Фотографката Марина Чамуркова ще бъде специален гост в „Клуб 7” тази вечер

  02.02.2018 14:22
Фотографката Марина Чамуркова  ще бъде специален гост в „Клуб 7” тази вечер

В 20 часа тази вечер, в „Клуб 7”, приятели, почитатели или просто любопитни ще могат да разговарят и да задават въпросите си на великотърновската фотографка трето поколение Марина Чамуркова. Тя ще бъде специалният гост в набързо добилия популярност клуб в старата столица.

 Кратката, но вече богата история на това пространство за срещи с интересни хора разказа единият от собствениците диджеят и продуцент на „Сладки мечти” Емил Йорданов.

 Клубът е открит на 7 септември 2017 г. и освен че началото му е обвързано с много седмици, това е и любимото число на Емил Йорданов, защото всички големи футболисти от любимия му отбор „Манчестър Юнайтед” са играли с номер 7. Съдебното решение за фирмата му също излиза на дата пълна със седмици – 07.07.2017 г. и затова логично клубът носи името „Клуб” 7. Да притежава място, където да се канят известни хора от културата и спорта на задушевен разговор без комерсиална цел, е сбъдната дългогодишна мечта на Емил Йорданов. 

 Повечето срещи се осъществяват през седмицата, защото поканените личности тогава имат по-малко ангажименти. Те идват да се срещнат със свои почитатели без да получават хонорари, поне досега, като собствениците на клуба покриват разноските за своя сметка за път и настаняване. „Клуб 7” дава начален старт на кариерата по пътя на известността на доста млади и непопулярни все още групи и изпълнители. И докато в първите месеци собствениците търсели изпълнителите, сега младите музиканти изявяват желание да свирят и пеят в клуба.

 През него като гости вече са минали Георги Василев, ФСБ, Мадлен Алгафари, Йорданка Благоева, Йордан Йовчев. Водят се разговори с Камелия Тодорова, а намеренията на Емил Йорданов и съдружникът му Светльо Гинчев е да поканят и Васил Петров и Хилда Казасян. Много се надяват великата Стоянка Мутафова също да бъде гост на великотърновския клуб.

 Марина Чамуркова подсказа за бъдещите си проекти в аванс. Единият се нарича „Фотографините” и младата фотографка се надява да го осъществи още този март. Тя, заедно с колежката си от София Десислава Генгова, известна още като Елриша, ще снимат във Велико Търново за свое собствено забавление. Те двете ще си бъдат модели, като е ангажиран и още един модел, уговорени са гримьор и фризьор. Със заснетото ще организират изложба.

 Другото намерение на Марина Чамуркова е да организира през лятото фотографска школа за деца.

Ана Райковска   

 

 


Ключови думи
Емил Йорданов Клуб 7 Марина Чамуркова диджей
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати