Вторник, 16 Мар 2021
            
Светски

Всеки в залата ще може да се снима с Пол Скоулс, догодина Емо Йорданов обещава още звездни играчи на „Ман Юнайтед”

  06.02.2020 13:05
Всеки в залата ще може да се снима с Пол Скоулс, догодина Емо Йорданов обещава още звездни играчи на „Ман Юнайтед”

По-малко от два месеца остават до срещата с една от най-популярните чуждестранни спортни легенди, която ще посети Велико Търново през последните години – Пол Скоулс. Невероятният халф на „Манчестър Юнайтед”, който до преди 6-7 години радваше с майсторски изпълнения на терена, ще се срещне с феновете си и всички приятели на футбола именно в старата столица.

След като през миналия октомври Емил Йорданов успя да уреди мач между ветераните на „Етър” и гранда от Манчестър, той е на път да сбъдне още една своя мечта – да види в нашия град един от най-големите легенди на клуба. Според него, в ТОП 5 сред играчите на „Манчестър Юнайтед” за всички времена.

 Той ще бъде три дни във Велико Търново, което вече е прецедент. Но благодарение на вече изградения авторитет на българския фен клуб на „Манчестър Юнайтед”, който тази година ще празнува 10-годишен юбилей, това ще се случи за радост на почитателите на футболиста. „Името ни е ценно и голямо. Този мач, който направихме през октомври допринесе много за имиджа на Велико Търново, фен клуба и България”, сподели организаторът Емил Йорданов.

На 29 март, неделя, от 9,30 часа на футболното игрище „Трифон Иванов”, ще има турнир между футболните школи от цяла България. Засега участие са потвърдили 8-9 клуба. И тъй като Пол Скоулс пристига с екип от 4 човека, единият от които – скаут, идеята е ако този специалист си хареса някое от децата, щастливецът да се обучава в бъдеще в школата на „Манчестър Юнайтед”. Което, за Емо Йорданов, ще бъде цяло щастие. Всяко едно от децата ще може да се докосне до големият футболист и да получи лично награда подарък от него.

Голямата среща с Пол Скоулс ще бъде

в ДКС „Васил Левски” от 16 часа

Залата ще отвори още в 14, 30 часа, за да може очакваната многобройна публика да се настани. В началото ще има концерт, изпълнителите все още се уточняват. Сигурното е, че „Пеещи камбанки” ще посрещнат Пол Скоулс с химна на „Манчестър Юнайтед”. Да присъства на срещата е поканен и Димитър Бербатов, който, ако няма ангажименти, вероятно ще присъства.

„Всеки един, който ще присъства в залата ще има възможност да се снима и да получи автограф от Пол Скоулс. Това, може би, ми беше най-трудно да уредя. Той по начало не обича показността, да се снима, не обича светкавици, защото имаше проблем с очите. Но, след двудневни преговори с него и неговия мениджър Дарън Уеб, успях да го убедя, че ние, българите обичаме да се снимаме с известни личности”, каза още Емо Йорданов. На самата среща Пол Скоулс ще разказва за себе си и престоя си в клуба, а присъстващите ще могат да му задават въпроси. Ще бъде осигурен преводач в залата. Предвидено е тя да приключи за около час и половина, за да има достатъчно време за снимки и автографи.

Билетите са на цена от 30, 40 и 60 лева, като най-скъпите, във ВИП-зоната, са на привършване. А фен клубът на „Манчестър Юнайтед” е подготвил малко подаръче за всеки в залата. Водещ, разбира се, ще е Емил Йорданов.

Пол Скоулс пристига на 28 март. Ще бъде посрещнат с хляб и сол, и с гайди, за да може да усети истинското българско гостоприемство. А на 30-ти март ще се наслади на аудио-визуалния спектакъл „Звук и светлина”. Ще има и среща с кмета на Велико Търново Даниел Панов.

Повече от две години Емил Йорданов упорито се опитвал първо да стигне до мениджъра на Пол Скоулс - Дарън Уеб, но усилията си заслужавали. Легендарният футболист е играл само в „Манчестър Юнайтед” и е продукт на неговата школа. Роден е през 1975 г., има собствена школа.

Емил Йорданов не спира да мечтае и да действа мечтите му, свързани с любимия отбор, да се сбъдват. Догодина във Велико Търново ще дойде Райън Гигс, Ники Бъд, Гари Невил, Денис Ъруин, Уес Браун, а след 6-7 години – Уейн Руни.

Ана Райковска

 

 


Ключови думи
Емил Йорданов Пол Скоулс Велико Търново
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати