Неделя, 05 Май 2024
            
Свищов Спорт

Директорът на СУ „Николай Катранов“ спечели два златни медала на спартакиада

  25.04.2024 12:58
Директорът на СУ „Николай Катранов“ спечели два златни медала на спартакиада

Директорът на свищовското СУ „Николай Катранов“ Генади Иванов се завърна с два златни медала от провелата се от 21 до 23 април 2024 г. в град Сандански VII Спартакиада на директорите от Съюза на ръководителите в системата на народната просвета.

Иванов се наложи като абсолютен победител в дисциплината тенис на маса, където вече неведнъж е доказал спортно майсторство в учителски спартакиади и любителски турнири. Той демонстрира най-висок резултат и в първенството по дартс, спечелвайки категорично първото място и в тази дисциплина.

Златните си медали на церемонията по награждаването на победителите Генади Иванов получи от кмета на община Сандански Атанас Стоянов и от председателя на Управителния съвет на Съюза на ръководителите в системата на народната просвета Диян Стаматов.

„Много исках да се докажа като най-добрия и да спечеля златото, за да вдъхновя нашите ученици да се стремят към най-високите резултати, да им покажа, че първото място е възможно, когато положиш достатъчно труд и имаш нужната мотивация за победа.“, споделя директорът на СУ „Николай Катранов“.


Ключови думи
СУ „Николай Катранов“ Генади Иванов спартакиада