Вторник, 30 Апр 2024
            
Велико Търново Светски

Мирела Величкова посреща рожден ден

  16.04.2024 16:37
Мирела Величкова посреща рожден ден

Една от най-обичаните великотърновски певици днес празнува рожден ден. Мирела Величкова, позната като певицата с кадифения глас, стъпва на сцена още когато е ученичка и до днес не е спирала да пее.

С нея се свързва култовият пиано бар "Максимус" в старата столица и още няколко, които самата тя менажира през годините.

Мирела е пяла по света, заедно с братя Аргирови и десетки други родни звезди, а днес е сред най-разпознаваемите имена на клубната сцена у нас. Горда майка и баба.

Ето какво сподели в социалните мрежи певицата, която е и горда майка и баба:

"Празнувам живота! Не съжалявам за нищо. За доброто и лошото, за успеха и провалите, за обичта и разочарованията, за опитността - благодаря! Силна съм, имам хъс за живот още два пъти по толкова, здрава съм, целеустремена, заредена с ентусиазъм, Дон Кихот в женски вариант.

Не всички ме разбират, близките ми също, но ме обичат такава и ми дават зелена светлина да бъда себе  си. Това ми стига. Споделям празника си с вас и предварително благодаря за всеки ваш поздрав!

Продължавам напред. С усмивка!"

Певицата ще отбележи празника у дома, сред приятели и роднини, а нейните колеги и публика ѝ пожелават да е жива и здрава и да продължава да радва с гласа си.


Ключови думи
Мирела Величкова
Последни
Седмицата
Анкета