Понеделник, 29 Апр 2024
            
Горна Оряховица Политика

Фейсбук завря: Първоаприлска шега ли е постът на Явор Божанков, че напуска политиката

  01.04.2024 16:58
Фейсбук завря: Първоаприлска шега ли е постът на Явор Божанков, че напуска политиката

Близо 600 коментара и над 120 споделяния само за 6 часа има постът на Явор Божанков във Фейсбук, с който той обявява, че напуска политиката.

С „Честит 1 април” реагират голямата част от коментиращите.

„Честит празник на шегата! Знам, че ти е любим, ама да знаеш, че ни загорчаха дори празниците на тази превзета територия! Дано имаш сила да продължиш!”, пише майката на политика Красимира Божанкова под публикацията.

Мнозина обаче сериозно са се хванали и искат да мотивират младия политик да продължи. Не липсват, разбира се, и такива, за които това е една добра новина и се надяват да не е шега.

В стил „Еееее, жалко, много жалко в Българският парламент има нужда от хора като теб! Ако всички бяха като теб България вече щеше да е друга”, са повечето реакции.

„Ако е шега, не я намирам за много уместна”, обаче смятат други.

Не липсват и коментари от рода на „Изчезвай, рненегат”.

Интересен коментар имаше от Кристиан Шкварек, който обаче беше изтрит. В него той изказва разочарованието си, че Божанков е пренебрегнат при реденето на евролистата.

Ден преди това депутатът от Горна Оряховица беше сред номинираните от „Продължаваме промяната” за общата листа с „Демократична България”. Как ще се подреди самата листа обаче още не се знае.

Има и други опити за обяснение от тези, които приемат новината за истина. Но масово феновете на младия политик се надяват, че това е грубичка, но все пак шега.

Самият Божанков не вдига телефона си и под поста му продължава да ври и кипи. А всички са в очакване на 2 април, за да разберат шега ли е първото изречение в иначе интересния анализ на депутата.

Елена ВЕЛКОВА


Ключови думи
Явор Божанков 1 април Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета