Четвъртък, 24 Oct 2024
            
Велико Търново Избори 27 октомври 2024 г.

Бойко Борисов във Велико Търново: От Бойко печелите всеки ден, от другите губите

  23.10.2024 22:02
Бойко Борисов във Велико Търново: От Бойко печелите всеки ден, от другите губите

От Бойко печелите 3, 7 млн. лв. на ден, от другите губите 1 млн.

В характерния си стил лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи бърза дисекция на състоянието на държавата през последните близо 4 г. Това стана тази вечер в Спортната зала в Старата столица, където бе представена листата на коалицията ГЕРБ – СДС във Великотърновския избирателен район, както и водачите на листите в останалите области в страната. Залата трудно побра всички желаещи да присъстват на събитието, привлякло членове и симпатизанти на Борисов и политиката му от цяла България.

Яд ме е, че последните 4 г. бяха нулеви и ни върнаха назад. Защото с каквото и да умножиш 0, то си остава 0. Сега километър магистрала струва два пъти повече, и го няма. Но хората вече виждат разликата, сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ допусна, че на вота в неделя пак ще има ала-бала с машините.

Ще опитат да ви излъжат. ГЕРБ не купува избори, ГЕРБ няма достъп до машините. Ние имаме структури. Важното е да си върнем подведените, призова Борисов, и допълни, че шансът за държавата е ГЕРБ - СДС да направи добър резултат в неделя.

Към 2 май 2021 г. държавата работеше, коментира в началото на срещата областният председател на партията Даниел Панов. Панов припомни важни инфраструктурни проекти, развивани при Борисов и променили облика на страната.

В тази кампания само ГЕРБ има управленска програма, останалите имат предизборна. ГЕРБ отиваме на изборите, за да ги спечелим, останалите – за да преговарят с ГЕРБ. Искаме да сме държава на победителите, каза и водачът на великотърновската листа проф. Костадин Ангелов.

Професорът цитира класика Йордан Радичков, според когото злият човек оставя след себе си пепелище, добрият – огнище. ГЕРБ оставя огнища, убеден е проф. Ангелов. Секунди по-късно призова за подкрепа за ГЕРБ – СДС с №18 в бюлетината, за да се върне нормалността в държавата.

С конкретика говори Делян Добрев - икономист, министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов, народен представител в няколко Парламента от Хасково и настоящ водач на листа там - през 2022 г. доходите са нараснали с 13,1% при 17,3% инфлация. През 2023 г. числата са съответно 14,4% и 8,5%. Така се оказва, че реалното изражение на ръста на доходите е с едва 1 - 2%.

Добрев цитира Асен Василев, според който 46 хил. българи са се върнали в страната ни. Но статистически данни показват, че 39 790 от върналите се всъщност са бежанци, получили статут у нас.

От ПП твърдят, че при Борисов се изградени само 14 км магистрали. Питам се – толкова ли са нагли, че да лъжат  за нещо, което всички виждаме, риторично попита Добрев.

Тезата му подкрепи Николай Нанков, бил строителен министър при Борисов. От името на коалицията Нанков пое ангажимент, че при съставянето на редовно правителство на ГЕРБ, през следващите 4 г. то ще работи така, щото нито един българин да не е на воден режим.

ГЕРБ направи страната ни горда и със себеуважение. Това искаме да възстановим. В неделя търсим доверието ви, за да стабилизираме страната. Ако ГЕРБ управлява, само за няколко години България ще стане най-богатата държава на Балканите, убеден е Росен Желязков – експредседател на Народното събрание, а към настоящия момент водач на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевград. Затова ни трябва мъдро лидерство и хора, които знаят как се управлява, посочи Желязков.

Подкрепете ни, защото знаем, можем и смеем да поемем управлението в този тежък за България момент, апелира и лидерът на СДС Румен Христов.

С аплодисменти бяха посрещнати думите на Борисов и екипа му. Подкрепящите ГЕРБ-СДС са уверени, че коалицията отива на вота в неделя, за да го спечели и да върне сигурността и стабилността в държавата.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
Бойко Борисов Велико Търново
Последни
Седмицата
Анкета