Сряда, 23 Oct 2024
            
Избори 27 октомври 2024 г.

Росица Кирова в Горна Оряховица: Подкрепете Димитър Николов, той никога не се огъна

  23.10.2024 16:48
Росица Кирова в Горна Оряховица: Подкрепете Димитър Николов, той никога не се огъна

Подкрепете Димитър Николов, защото той не се огъна и не ви предаде.

С този апел се обърна към екипа на горнооряховското „Аполон 95“ ЕООД водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Видин и зам.-председател на няколко Парламента Росица Кирова. Кирова бе в Горна Оряховица, за да подкрепи колегата си Димитър Николов, който е трети в листата на коалицията във Великотърновския избирателен район, и за да призове колкото се може повече хора да излязат да гласуват в неделя. Така, според Кирова, ще се върнат сигурността и стабилността в държавата.

В момента има един-единствен реален шанс за съставяне на редовен кабинет и това е кабинет на ГЕРБ-СДС. Това е причината всички, които ще гласуват, да ни дадат подкрепата си, за да може парламентарната ни група да е по-голяма и да има правото, възможността, претенцията да състави редовно правителство. А редовно правителство ни трябва, защото всичко, което се случва в държавата, е свързано с управлението, коментира Росица Кирова.

Има голяма опасност след Нова година да започне все по-интензивно да се говори за увеличение на данъците, защото в държавния бюджет се открива голяма дупка, парите не стигат. Една от причините е, че не успяхме да постигнем съгласие около Плана за възстановяване и устойчивост и да усвоим всички пари, които ни се полагат от ЕС, предупреди Кирова. Не мисли в перспектива за това какво ще се случи този, който е за кратко, смята Кирова.

За да избегнем всичко нехубаво, което може да ни се случи, трябва да имаме редовен кабинет. Да знаем името на тези, които носят отговорността, а не да се сменят през няколко месеца. Трябва ни редовен кабинет, трябва ни управление, с което всеки да си поеме въздух и да върши своята работа. Защото всички сме свързани помежду си и за да има силна власт, трябва да има редовно правителство. За да се случи, всички трябва да излязат да гласуват, независимо от това колко са разочаровани. Сърдитият, разочарованият наказва не само себе си. А и това е демокрацията – да имаш право да избираш. Ако всички се откажем, с нищо няма да променим начина, по който се живее у нас и ще продължим да дълбаем надолу. Затова ви предлагам в неделя да подкрепите нашите кандидати, да подкрепите Димитър Николов в листата с номер 18 и преференция 103, за да не губим най-ценното – времето, призова Росица Кирова.

Наистина времето е най-ценният ресурс, затова нека в неделя преодолеем отчаянието и депресията и идем да гласуваме. Има смисъл, във всичко трябва да виждаме перспектива и възможности. С колегите ще направим и невъзможния компромис в името на България, за да има редовно правителство и държавата да се развива, допълни и Димитър Николов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
Димитър Николов Росица Кирова ГЕРБ-СДС
Последни
Седмицата
Анкета