Вторник, 22 Oct 2024
            
Горна Оряховица Спорт

Лъчезар Русев си тръгва от „Локомотив”

  22.10.2024 17:48
Лъчезар Русев си тръгва от „Локомотив”

Старши треньорът на „Локомотив” Лъчезар Русев напуска отбора, съобщават от клуба.

„Решението ми да напусна бях взел за себе си още преди няколко седмици и го правя за доброто на „Локомотив”, тъй като вече не чувствам, че мога да бъда полезен. Редно е да отстъпя в името на доброто на клуба, който обичам. Благодаря за подкрепата на всички наши истински фенове, на клубното ръководство, на общинското ръководство, на всички футболисти, в които продължавам да вярвам и знам, че могат да имат много по-добро лице. Преживях страхотни мигове, за които съм благодарен от цялото си сърце. Пожелавам успех занапред на „Локомотив”, съобщи самият Русев.

Въпреки опитите на ръководството, треньорът да преосмисли своето решение, то е финално и в сила от днес. Отборът на този етап ще се води от досегашния помощник Николай Панайотов, се казва още в информацията от клуба.

Лъчезар Русев пое отбора в Трета лига и успя да го изведе до спечелването на Аматьорската купа, а в следващия сезон и до връщане в професионалния футбол без загубен мач през сезона. Стартът във Втора лига обаче се оказа труден. Отборът направи четири победи, включително и над регионалния съперник „Етър”. След това обаче се заредиха загубите, които доведоха и до натиск от страна на привърженици, нетърпеливи да видят „Локо” в победен ход.


Ключови думи
Локомотив Горна Оряховица Лъчезар Русев