Вторник, 22 Oct 2024
            
Избори 27 октомври 2024 г. Политика

Програмата на ПП „Продължаваме промяната – Демократична България” стъпва на четири стълба: доходите, образованието, здравеопазването и бизнеса

  22.10.2024 10:12
Програмата на ПП „Продължаваме промяната – Демократична България” стъпва на четири стълба: доходите, образованието, здравеопазването и бизнеса

Политическата криза ще се реши, когато властта престане да бъде средство за лично забогатяване. Крадените досега от бюджета пари трябва да отиват за инвестиции в най-ценния български капитал – хората, защото страната ни ще се развива, когато хората ѝ се развиват.

Нашият план да се погрижим за всички в България включва повишаване на доходите, подкрепа за младите семейства, достъп до качествено здравеопазване, подобряване на качеството и достъпа на образованието и подкрепа на българския бизнес. Ще сложим край на корупцията по високите етажи, която краде от бъдещето на децата ни.

*Семействата имат нужда от достойни доходи, за да искат да живеят в България.

*Родителите имат нужда от подкрепа при закупуване на първо жилище.

*Майките имат нужда от гъвкавост и помощ при връщане на работа.

*Възрастните хора имат нужда от пенсии, които са адекватни на покачващия се стандарт на живот.

*Растежът на България изисква отлично образование – от училище до университета. Финансирането трябва да е насочено към подкрепа на учениците и подобряване на материалната база. Трябват ни отлично подготвени учители.

*Бизнесът има нужда от стабилна и предвидима данъчна политика, таван на цените на тока, подкрепа за закупуване на машини и инвестиции, както и последователни общински инвестиции.

България може да си позволи това без инфлация и без дългове – достатъчно е да спрем източването на парите ни към корумпирани политици.

Накратко:

  • Инвестираме хората, а не в корупция.
  • Ще продължим развитието на България,
  • Като се погрижим за доходите, здравеопазването и образованието и бизнеса.

 


Ключови думи
Продължаваме промяната Демократична България избори Програма