Събота, 12 Oct 2024
            
Избори 27 октомври 2024 г.

В Горна Оряховица млади хора с ясно изразени ценности официално бяха приети в ГЕРБ

  11.10.2024 20:07
В Горна Оряховица млади хора с ясно изразени ценности официално бяха приети в ГЕРБ

Млади хора от Горна Оряховица с ясно изразени ценности официално прие тази вечер младежката организация на ГЕРБ. За да им връчи членските карти, в Горна Оряховица лично бе председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев. Георгиев бе на място и за да подкрепи колегата си – кандидатът за народен представител Димитър Николов, който е трети в листата на ГЕРБ-СДС във Великотърновския избирателен район.

Щастлив и удовлетворен съм, че и в община Горна Оряховица обогатяваме дейността с нови членове, с нови симпатични, активни хора, които във времето напред ще дадат своя обществен принос. В сложни времена се намираме, времена, които изискват да имаме хора, милеещи за родните си места, но и даващи си сметка каква е отговорността им в държавната политика. Защото ако имахме повече политици като тези наши колеги от младежката организация и от ГЕРБ като цяло, щеше да бъде по-различна картината във вътрешнополитически план. Това, което през последните 4 г. някак окарикатурено наричаме промяна, се оказа нещо съвсем различно и неподозирано лошо. И то именно заради това - защото едни хора, дори млади по смисъла на възрастта си, скъсали с абсолютна всяка реалност, непознаващи България, непознаващи населените места и техните проблеми, незнаещи хората с какви предизвикателства се сблъскват всеки ден, в най-обикновените си битови задачи, доведоха на раменете си тази подмяна, от която ние трябва сега с всички сили да опитаме да извадим държавата. Вярвам, че този път на 27 октомври с номер 18 в бюлетината и имайки гаранцията на нашия лидер г-н Бойко Борисов и цялата политическа сила ГЕРБ, ще се справим с нелеката задача, коментира Георг Георгиев.  

Тези млади хора виждат в ГЕРБ най-голяма перспектива. Те са добре образовани, добре реализирани, те са бъдещето на Горна Оряховица, сподели и Димитър Николов.

Георг Георгиев не скри, че, без значение дали в областен център или в малък град, приемът на нови членове винаги носи позитивно усещане.

ГЕРБ е партията, която може да се похвали с най-голяма младежка организация, наброяваща близо 16 хил. души - млади и активни българи между 18 и 35 г.  

Не мисля, че друга партия може да се похвали с това. Такива, които се създадоха  и заявиха като партия на младите, съвсем доскоро нямаха младежка организация. При ГЕРБ е точно обратното – една от първите структури, която се създава към партията, е именно Младежи ГЕРБ, припомни още Георг Георгиев.

Горди сме, че сме в екипа на ГЕРБ, признаха младите горнооряховчани, които тази вечер получиха членските си карти. С „Добре дошли“ те бяха приветствани от председателя на ГЕРБ в Горна Оряховица Добрин Дериджиян и от екскмета инж. Добромир Добрев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
МГЕРБ Георг Георгиев Димитър Николов ГЕРБ инж. Добромир Добрев
Последни
Седмицата
Анкета