Събота, 19 Oct 2024
            
Горна Оряховица Общество

Горнооряховският Спортен център Bluming и Фондация „9 живота“ организират благотворителна тренировка по пилатес с котки

  03.10.2024 12:57
Горнооряховският Спортен център Bluming и Фондация „9 живота“ организират благотворителна тренировка по пилатес с котки

Благотворителна тренировка по пилатес в компанията на котки ще проведе в събота Спортен център Bluming в Горна Оряховица. Тренировката ще е в подкрепа на горнооряховската Фондация „9 живота“, която работи за популяризирането на осиновяването на бездомни животни и изграждането на техен нов дом.

Тренировката ще е с вход свободен, като на място ще бъдат поставени дарителници. В тях всеки участващ ще може да дари според възможностите си. Ще има и рекламни тениски в подкрепа на каузата. Даренията ще бъдат използвани за нуждите на фондацията - лечение, храна, стационар и други разходи за бездомните животни.

Специални гости ще бъдат котета, които ще доведат от „9 живота“. Така заниманието по пилатес ще протече сред симпатични четириноги. Няма нужда да носите своите домашни любимци, ще имате възможност да срещнете прекрасни котки, готови за осиновяване, уточняват от Спортен център Bluming.

Благотворителната тренировка ще се проведе от 13 ч. в събота, 5 октомври. Спортен център Bluming се намира на ул. Вичо Грънчаров 9А в Горна Оряховица.

Заповядайте, за да изгоним стреса, да се насладим на времето заедно и да подкрепим една добра кауза. Заедно можем да променим живота на тези прекрасни животни, казват организаторите.


Ключови думи
Спортен център Bluming Фондация 9 живота пилатес
Последни
Седмицата
Анкета