Четвъртък, 19 Сеп 2024
            
Велико Търново Други

Търновският Фермерски пазар празнува първата си годишнина

  14.09.2024 06:23
Търновският Фермерски пазар празнува първата си годишнина

1 г. от създаването си ще отбележи днес Фермерският пазар във Велико Търново. През нея пазарът, който се провежда всяка събота в кв. „Бузлуджа“, се наложи като предпочитано място за клиентите. Всъщност годината се навърши на 12 август, но заради отпускарския сезон тържественото отбелязване на рождения ден ще е на 14 септември. Така много повече хора ще могат да станат част от събитието.

И този път производителите ще наредят стоката си още в 8 ч. Програмата ще започне малко по-късно – в 10 ч., като в нея ще се включат талантите от студио „Румина“, Танцов клуб „Аглея“, Детски танцов състав „Сини вир“, Детска фолклорна формация „Боляри“, Клуб „Астрея“ към ОУ „Бачо Киро“ и Садет Галипова. Техните изпълнения ще продължат над 2 часа. Организаторите са предвидили също скара, бира и почерпка със сладки изкушения.

41 ще са този път участниците, които ще предложат стоката си. Плодове и зеленчуци, мед и пчелни продукти, яйца са само малка част от асортимента, който всяка събота очаква своите купувачи./ сн. Фермерски пазар 


Ключови думи
Фермерски пазар