Четвъртък, 19 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Спорт

3650 лева глоби тресна Дисциплинарната комисия на „Локо“ след победата над „Етър“

  12.09.2024 08:20
3650 лева глоби тресна Дисциплинарната комисия на „Локо“ след победата над „Етър“

Тежки глоби наложи Дисциплинарната комисия на ЗС на БФС – Велико Търново на „Локомотив“ за емоциите по трибуните на мача с „Етър“. Общо 3650 лева са глобите, които трябва да плати клубът. Наказанията са заради използване на димки и факли, довели до спиране на играта, хвърляне на димки на пистата, използване на фойерверки и обидни и нецензурни скандирания. Най-тежко се наказва трикратното спиране на играта заради димките – 1500 лв. и обидните скандирания – 1000 лв.

Такъв мач има веднъж в годината и емоцията бе невероятна. В крайна сметка всички завидяха на атмосферата, създадена на стадион „Локомотив“. Дори в коментарите играта на терена отстъпи пред описването на спектакъла, сътворен от агитката. След като така и така ни глобяват, следващия път да го направим още по-ефектно, коментират фенове.

Същата по размер глоба ще плати и "Етър".

В същото време Фен клуб „Локомотив“ направи отчет за събраните средства за новата хореография за мача. „Локомотивци“ от близо и далеч даряваха и за няколко дни бяха събрани 3773 лева.

От тях са похарчени малко над 2400 лв. Останалите 1327 лв. ще използваме за предстоящи мачове, пускане на нови артикули и като цяло за развитие на фен културата на „Локомотив”, се казва в отчета.


Ключови думи
Локомотив глоби Горна Оряховица