Четвъртък, 19 Сеп 2024
            
Други Елена

Акция за безвъзмездно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване организират в Елена

  09.09.2024 10:37
Акция за безвъзмездно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване организират в Елена

Община Елена инициира акция за безвъзмездно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване (ИУЕЕО).

На 18 септември 2024 г. от 09:00 ч. безплатно ще бъдат извозвани излезли от употреба компютри и периферни устройства, монитори, електрически и микровълнови печки и фурни, котлони, хладилници, перални и сушилни машини, съдомиялни, миксери, тостери, бойлери, прахосмукачки, телевизори, телефони и други електроуреди и електронни устройства.

Гражданите, които имат стари и непотребни електроуреди, могат да ги предадат за по-нататъшна обработка и рециклиране, като подадат заявка до 17 септември на тел. 0879 101 427 и посочат точния си адрес, вида и приблизителното количество на електроуредите.

Оборудването трябва да е изнесено пред жилищните сгради преди 10:00 ч. в деня на акцията, когато мобилен екип ще събира уредите от посочените адреси напълно безплатно.

За въпроси и допълнителни уточнения: Ангелина Йорданова, гл. инспектор „Околна среда и води” в Община Елена, тел. 0879 101 427.


Ключови думи
електронно оборудване Елена акция