Петък, 20 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Спорт

14-годишните на ХК „Локомотив” са държавни шампиони по плажен хандбал

  04.09.2024 08:32
14-годишните на ХК „Локомотив” са държавни шампиони по плажен хандбал

Юношите до 14 години на ХК „Локомотив” спечелиха шампионската титла от Държавното първенство по хандбал. Плажът на Приморско бе домакин на първенствата за момчета до 12 и до 14 години. При по-малките отборът на „Локомотив” постигна две победи от четири мача и се нареди на пето място.

При 14-годишните „локомотивци” постигнаха три победи в предварителната група. Те се наложиха над връстниците си от ХК „Левски” (Левски), ХК „Спартак” (Варна) и ХК „Сливница”. Това ги изпрати на финал срещу „Асти” (Хасково), който горнооряховските момчета спечелиха с 2:0 и се окичиха със златните медали.

Отборът бе воден от младите треньори Владислав Йоргов и Георги Маринов, които заявиха, че са доволни от резултатите и себераздаването на своите състезатели и се радват, че закриват сезона по плажен хандбал с златни медали.

Състав на „Локомотив”: Ивелин Христов, Георги Манев, Лъчезар Дренски, Тодор Иванов, Кристиян Тодоров, Мартин Веселинов, Анатоли Дончев, Вилиян Владев, Николай Радославов, Емануел Веселинов, Християн Генов, Владимир Атанасов, Ивайло Петров.


Ключови думи
хандбал Локомотив Горна Оряховица