Понеделник, 16 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Общество

С аплодисменти и вой на сирени отбелязаха юбилея и оттеглянето в пенсия на дългогодишния началник на Пожарната в Горна Оряховица гл. инсп. Георги Тодоров

  02.09.2024 17:03
С аплодисменти и вой на сирени отбелязаха юбилея и оттеглянето в пенсия на дългогодишния началник на Пожарната в Горна Оряховица гл. инсп. Георги Тодоров

С вой на сирени, аплодисменти и много подаръци на 2 септември горнооряховските огнеборци отбелязаха 60-ия рождения ден на главен инспектор Георги Тодоров, дългогодишен началник на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“.
Семейството му, колеги и гости се събраха в двора на пожарната, за да засвидетелстват уважение по повод юбилея, както и оттеглянето на гл. инсп. Тодоров в заслужена пенсия, след повече от 35 години служба на обществото.
Кметът на Горна Оряховица Николай Рашков и директорът на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“  старши комисар Красимир Кръстев бяха официални гости на събитието.
В приветствието си кметът Рашков припомни, че гл. инсп. Георги Тодоров е българският пожарникар на годината за 2022 г. „Да си пожарникар е доблест, а вие сте еталон!“, обърна се той към него и към мъжете от състава на горнооряховската служба.
„Церемония по пръскане“ на рожденика за здраве, разбира се – с вода от пожарникарски маркучи, изпълниха огнеборците, под бурни аплодисменти за гл. инсп. Тодоров.
„Заедно се справихме в много трудни моменти, достойно писахме историята на нашата служба. Бъдете все така всеотдайни и волеви, благодаря ви за разбирането и взаимното уважение“, обърна се към колегите си той.


Ключови думи
Пожарна Горна Оряховица Георги Тодоров