Понеделник, 16 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Общество

Симеон Славев получи най-новото отличие на Горна Оряховица

  28.08.2024 13:13
Симеон Славев получи най-новото отличие на Горна Оряховица

Носител на на най-новото отличие на Горна Оряховица вече е младият изпълнител Симеон Славев. Отличието е под формата на диамант и се връчва на хора, прославящи града.

Наградата Славев получи от кмета Николай Рашков.

Изключителният млад вокалист Симеон Славев е истински диамант и напълно заслужава тази награда. Той е носител на множество призове, финалист е в 10-я сезон на „Гласът на България“, а наскоро стана носител и на първа награда в Националния конкурс „Бургас и морето“. Сега ще му стискаме палци в още едно важно предизвикателство, в което ще участва заедно с друг наш изявен вокален талант - Ивайла Николова. След броени дни двамата младежи заминават за Италия, където от 9 до 15 септември ще се проведе Световен шампионат по сценични изкуства „Performer Cup“.

Искам да се обърна специално към фирмите, благодарение на които бяха осигурени средства, които да ги подкрепят в това начинание. Тези компании са „Илина Р“, „Дидас“, „Зони“, „Лактима“, „СТК“ и „X Cult“. Истински се радвам, че в Горна Оряховица има както талантливи млади хора, така и меценати, които са готови да им помагат, коментира Рашков.


Ключови думи
Симеон Славев Николай Рашков диамант