Събота, 28 Сеп 2024
            
Велико Търново Общество

Във Велико Търново стартира нова група за подкрепа на близки на алкохолици

  03.08.2024 09:30
Във Велико Търново стартира нова група за подкрепа на близки на алкохолици

На 6 август 2024 г. във Велико Търново стартира Ал-Анон семейна група „Свободни”. Сбирките са затворени и присъствени - всеки вторник, от 19:00 ч., на адрес гр. Велико Търново, ул. Ниш № 7, ет. 4

Всички близки на алкохолици и зависими са добре дошли, казват от Превантивния информационен център по наркомании във Велико Търново.

Всеки първи вторник от месеца срещите ще бъдат отворени за професионалисти от различни области (юристи, лекари, журналисти, психолози полицаи, общественици и др.) и всеки, който би искал да се запознае с Ал-Анон.

Телефонът за връзка е 0876473719, имейл: [email protected]

Анонимността е духовна основа на нашата програма, подчертават от центъра, и обясняват какво е Ал-Анон. Семейните групи на Ал-Анон са общност, която предоставя подкрепа на всеки, засегнат от пиенето на роднина или приятел. Членовете се срещат, за да споделят своя опит и да прилагат програмата на Ал-Анон в живота си. Има само едно изискване за членство - всеки един от членовете да е засегнат от пиенето на друг човек. Самоличността на всички членове на Ал-Анон е защитена.

Към днешна дата съществуват над 24 000 групи на Ал-Анон, които провеждат своите сбирки в 118 държави./ сн. Превантивен информационен център по наркомании - Велико Търново


Ключови думи
алкохолизъм Превантивен информационен център по наркомании
Последни
Седмицата
Анкета