Неделя, 08 Сеп 2024
            
Свищов Спорт

Състезатели от школата на Митко Божанов се учиха от легенди в бойните изкуства

  09.07.2024 14:16
Състезатели от школата на Митко Божанов се учиха от легенди в бойните изкуства

По време на летен лагер по бойни изкуства, експерти по спортовете киокушин карате, кикбокс, муай тай и кудо предаваха знанията си на състезатели и треньори. Събитието е сред най-грандиозните в света на бойните изкуства и се проведе в периода от 30 юни до 7 юли 2024 г. в курорта Камчия край Варна.

Специални гости и треньори по време на лагера бяха легендите в бойните изкуства шихан Акира Масуда от Япония, шихан Франциско Фильо и шихан Глаубе Фейтоза от Бразилия, Семи Шилд от Нидерландия, президентът на Световната федерация по кудо шихан Кеничи Осада и още много световно признати и дълбоко уважавани майстори.

Състезателите от школата на Митко Божанов получиха специално внимание от различните експерти по бойни изкуства, като си партнираха с много от тях.  Също така бойците получиха ценни съвети как да подобрят начина на водене на бой в състезания по кудо и киокушин карате.

Участниците в лагера ще предадат наученото по време на лагера на останалите състезатели от отбора, а подготовката ще продължи през цялото лято, с цел по-добри резултати през есенните състезания по киокушин карате, кикбокс, муай тай и кудо.


Ключови думи
Митко Божанов