Събота, 05 Oct 2024
            
Горна Оряховица Общество

101 седмокласници получиха свидетелствата си на празнична церемония в СУ „Георги Измирлиев”

  05.07.2024 11:09
101 седмокласници получиха свидетелствата си на празнична церемония в СУ „Георги Измирлиев”

101 седмокласници получиха свидетелствата си на празнична церемония в СУ „Георги Измирлиев”, която завърши с обща снимка пред училището. С някои от вас се разделяме, с други ще продължим заедно. Накъдето и да потеглите, сигурна съм, че Гимназията винаги ще ви липсва и ще си спомняте с радост за времето, прекарано заедно с вашите първи съученици и учители. На добър час, момичета и момчета. Успех във всичките ви начинания, пожела директорът Криси Аврамова на своите възпитаници.

Церемонията започна с пътуване назад във времето. Кратка презентация със снимки напомни на учениците за най-хубавите им моменти заедно. След това класните и директорът раздадоха свидетелствата, като първи във всяка паралелка бяха пълните отличници. Освен документа за завършен 7 клас те получиха и плакет, а ръководството на училището е подготвило и благодарствено писмо до родителите им.

12 са пълните отличници на Гимназията тази година. С пълно 6 завършват Рая Трифонова, Антоанета Момчилова, Елина Филипова, Йордан Стаменов и Ан-Реджина Кушева от 7 „а”; Елица Димитрова, Огнян Ангелов, Калоян Добрев, Борис Кирилов от 7 „в”; Николай Павлов, Григор Владимиров и Теодор Старирадев от 7 „г”.

Николай Павлов благодари от името на всички седмокласници за всичко, което им е дало училището за тези 7 години.

Четири паралелки с общо 101 ученици завършват 7 клас в най-голямото горнооряховско училище. Милена Минчева, Кремена Янкова, Светла Алексиева и Явор Генов са класните ръководители, които изпращат Випуск 2023/2024.

Средният успех на випуска е Мн. добър 4,89. Седмокласничката на Гимназията Анета Николова има един от най-високите резултати в областта по математика на НВО – 98,25 точки.

Средният успех на училището по Български и литература на НВО е 59,47 с 6 точки над средния за областта. По математика е 39,58 при 39,33 за областта.


Ключови думи
7 клас СУ "Георги Измирлиев" Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета