Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Общество

В СУ „Георги Измирлиев“ екипната работа учители - ученик дава отлични резултати

  04.07.2024 09:47
В СУ „Георги Измирлиев“ екипната работа учители - ученик дава отлични резултати

Поредната добра новина за горнооряховското СУ „Георги Измирлиев“ и възпитаниците му дойде в началото на лятото. Габриела Георгиева Тодорова от 6.а клас печели първо място в категория "Есе" при възрастова група 5-7 клас в националния конкурс "Ветеринарният лекар - лечител на човечеството". Образователният форум е организиран от Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина "Иван Павлов" - Стара Загора.

"Посрещаме първото юлско утро след огнения изгрев с усмивката на победителката. Габриела е дете с много дарби, постоянство и желание за учене." Това казват нейните учителки Диляна Грозева по биология и здравно образование, както и в група за занимания по интереси "Аз, природата и моето здраве" и Татяна Иванова - по български език и литература.

Желанието, постоянството и отличните познания на ученичката в двете области - биология, български език и литература - водят до спечелването на националния конкурс за есе. Още един фактор е определящ за високия успех - екипната работа с учителите.

В първия ден на месец юли директорът Криси Аврамова връчи наградата на Габриела Тодорова с благодарност и пожелание за още много бъдещи успехи.


Ключови думи
СУ Георги Измирлиев"