Неделя, 08 Сеп 2024
            
Велико Търново Култура

Virginia Ballet очаква публиката си за годишния спектакъл „Звездите на Търновград“

  22.06.2024 15:40
Virginia Ballet очаква публиката си за годишния спектакъл „Звездите на Търновград“

Емоционална покана към своята публика отправя великотърновският Virginia Ballet. Талантите и техните ръководители са в трескава подготовка за годишния си концерт „Звездите на Търновград“, а посланието към зрителите гласи:

„В една топла, лятна и красива нощ за вас ще блеснат танцовите звезди на Търновград. Под открито небе в края на юни ще се насладите на изпълненията на нашите световни медалистки -звездите на Virginia Ballet!

Заповядайте на Гала концерт „Зездите на Търновград“ - част от летния фестивал „Сцена на вековете - Поглед към бъдещето“!

Ще видите изцяло нова програмата с едни от най-вълнуващите и завладяващи хореографии на Virginia Ballet, както и танци, които до сега не са представяни на търновска сцена.

Пред вас ще блеснат момичетата, които гордо представят Велико Търново и България на ежегодните световни танцови финали, а за да бъде нашето танцово съзвездите пълно -- ще видите и изпълненията на най-малки звездички в школата.

Заедно, всички момичета от Virginia Ballet ще ви пренесат във вселена от танци, красота и емоции... Подарете си това изживяване!

Очакваме ви на 28 юни от 21:00 часа в Летен театър Велико Търново.

Вход с покани и билети.
Билети на epaygo.bg и касите на EasyPay.
Деца до 12 години включително - вход свободен.

На събитието ще намерите и дарителска кутия на Virginia Ballet, чрез която може да подкрепите школата за следващите ѝ изяви и участия в страната и чужбина.

Гала концертът се осъществява в партньорство с Летен оперен фестивал „Сцена на вековете“, като част от „Поглед към бъдещето“ и с финаносвата подкрепа на Община Велико Търново, по програма Култура 2024.“. / сн. организатори


Ключови думи
Звездите на Търновград Virginia Ballet