Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Избори 27 октомври 2024 г.

Проф. Костадин Ангелов и Димитър Николов се срещнаха с неправителствени организации в Горна Оряховица

  30.05.2024 12:23
Проф. Костадин Ангелов и Димитър Николов се срещнаха с неправителствени организации в Горна Оряховица

За обстоятелствата, при които реализират дейността си, с неправителствени  организации разговаряха в Горна Оряховица кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов и Димитър Николов. Срещата бе по инициатива на Николов, а да споделят проблемите се отзоваха представители на „ЗА Горна Оряховица“, „Св. Мина“, „Любов с лапи“ –  лицата на активната общност в Горна Оряховица.

Неправителствените организации са енергията на гражданското общество. Поканих горнооряховския сектор, за да му благодаря за безкористната работа. Важно е тази енергия да не се разпилее. Горнооряховсикте НПО разбиват клишето, че такива организации съществуват само заради идеята да се домогват до публични средства, коментира Димитър Николов.

Диалогът с хората прави възможно взимането на онези решения, които гражданите очакват от властта. Независимо дали тази власт е местна, изпълнителна или законодателна.

В Горна Оряховица има силно гражданско общество – в сдруженията „Св. Мина“, „Любов с лапи“ и „За Горна Оряховица“ са се обединили хора, които искат само едно нещо – да направят своя град по-добър, спокоен и привлекателен. Реализират каузи във всички сфери – помагат на болницата, търсят решение на проблемите с бездомните кучета, организират културни и образователни събития и др.

Нашият диалог и съвместна работа ще продължат и занапред – ГЕРБ и СДС винаги са най-близо до хората. Благодаря за ползотворната среща, сподели и проф. Ангелов.

Димитър Николов и проф. Костадин Ангелов бяха категорични, че в тяхно лице НПО ще имат пълно съдействие на национално ниво. Продължавайте да бъдете коректив, обърнаха се кандидатите от ГЕРБ-СДС към неправителствения сектор.  

Проф. Костадин Ангелов е водач на листата на коалицията под номер 22 в бюлетините, Димитър Николов е с номер 3 в листата.  

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
Димитър Николов
Последни
Седмицата
Анкета