Четвъртък, 19 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Общество

71 „ломоносовци“ и двама четириноги приятели преминаха по червения килим във втората абитуриентска вечер в Горна Оряховица

  25.05.2024 20:38
71 „ломоносовци“ и двама четириноги приятели преминаха по червения килим във втората абитуриентска вечер в Горна Оряховица

Втората абитуриентска вечер в Горна Оряховица беше само за зрелостниците на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“. 71 момчета и момичета от Випуск 2024 на най-голямото горнооряховско професионално училище преминаха по червения килим пред Общината. Пред арката ги посрещнаха зам. кметовете Петя Иванова и Анелия Христова, които предадоха на всеки свитък с празничното пожелание на кмета.

Двама четириноги приятели събраха най-много овации от публиката. Джак Ръсел териерът Лили си имаше дама за бала и мина заедно с нея под арката, разделяща детството от живота на възрастните. Един чаровен бездомник се включи на финала, търпеливо изчаквайки своя миг за слава. Той не просто премина, а се изтъркаля по червения килим.

Накрая всеки от публиката можеше да участва в разглобяването на празничната арка и да си тръгне с някой от балоните, от които бе изградена.


Ключови думи
Абитуриенти Горна Оряховица ПГЕе "Ломоносов"
Последни
Седмицата
Анкета