Петък, 17 Май 2024
            
Политика

Лидерство и диалогичност са темите на национален форум на Жени-ГЕРБ в Арбанаси

  30.04.2024 16:05
Лидерство и диалогичност са темите на национален форум на Жени-ГЕРБ в Арбанаси

Председателят на Жени-ГЕРБ Екатерина Йорданова и кметът на Велико Търново Даниел Панов откриха национален форум на дамската организация на ГЕРБ, провеждащ се в Арбанаси. Програмата включва теория, практика и симулации на теми, свързани с публичното представяне, изграждането на имидж и обществен образ, реакция и поведение при различни ситуации, етика и протокол. Специално внимание е отделено на противодействието на фалшивите новини.

Кметът на Велико Търново и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов благодари на дамите за това, че са в основата на развитието най-голямата политическа сила в страната. Панов изтъкна, че въпреки чегъртането, репресиите, компроматите, фалшиви новини и очернянето, ГЕРБ е излязла по-силна и най-важното – останала е най-близо до българските граждани.

„Интелект, разум, диалогичност, но и твърдост, упоритост и сила, лидерство, и разбира се – чар и красота“ – всичко това сте вие, дамите от ГЕРБ“, подчерта Даниел Панов.

Приветствия отправиха областният координатор на Жени-ГЕРБ във Велико Търново д-р Даниела Андреева и Маринела Николова – три мандата кмет на Община Козлодуй. Във форума участват представителки на областните и общинските организации на Жени-ГЕРБ от цяла Северна и Централна България. 


Ключови думи
Жени ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета