Понеделник, 29 Яну 2024
            
Светски Стражица

Асен Владимиров с дебют на клубната сцена у нас

  30.10.2023 14:26
Асен Владимиров с дебют на клубната сцена у нас

Младият изпълнител Асен Владимиров е най-новото лице на великотърновската клубна сцена. Съвсем наскоро той се присъедини към екипа на популярния музикант Петко Савов и вече направи дебют с търновските артисти.

Асен е родом от Стражица и едва на 25 години, но вече е успял да натрупа опит у нас и зад граница. Пял е в Тенерифе и Финландия, а мнозина си го спомнят от изявите му в "Гласът на България".

След едно от изпълненията му във формата, Асен Владимиров бе обявен за българския Джо Кокър. Самият той пък споделя, че сред любимите му изпълнители са Васил Найденов, Том Джоунс и Лайнъл Ричи.

Дебютът на търновска сцена Асен направи на 13 откомври, но вместо фатална дата, петъчната вечер се превърна в истински празник. Заедно с Асен, на сцената на един от най-големите ни нощни клубове, пя и първата победителка в "Гласът на България" Стелияна Христова, а гостите на събитието посреща лично Мис Търновград Елица Йорданова, която бе част от екипа на клуба. На пианото, разбира се, беше Савов.

Младият Асен Владимиров вече има съвместни участия и с певицата Мирела Величкова, която също е част от лейбъла на Савов. Музикантите са гостували в най-големите клубове в Търговище и Белене, а следващият гастрол ще бъде в пиано бар в Севлиево. "През ноември предстоят участия отново във Велико Търново, като най-вероятно Асен ще се включи в повечето от оставащите дати на нашите турнета", сподели Савов и добави: "Асен е млад и талантлив певец, който обича предизвикателствата и се радвам, че ще работим заедно."


Ключови думи
Асен Владимиров
Последни
Седмицата
Анкета