Понеделник, 16 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

ГЕРБ спази традицията и подкрепи всяка школа в общината за финал на кампанията си

  27.10.2023 21:59
ГЕРБ спази традицията и подкрепи всяка школа в общината за финал на кампанията си

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев наложи две предизборни традиции, които следва във всяка кампания и които очевидно му носят успех. Започва с дарения за спортните клубове, а завършва с поклон към творческите школи в общината.

И тази година ГЕРБ не заложи на музикална звезда с национална известност, а покани за заключителния си концерт абсолютно всички вокални, танцови, фолклорни школи и формации. Съответно средствата, които иначе биха отишли за някое музикално величие, се разпределят между горнооряховските таланти.

Преди концерта обаче на спортния терен излязоха всички кандидати за общински съветници и кметове от ГЕРБ. 29 кандидати за съветници, 12 кандидати за кметове – един от тях независими, но подкрепен от ГЕРБ.

Екипът се води от кандидата за трети мандат като кмет на Община Горна Оряховица и първи в листата инж. Добромир Добрев.

„Вече един месец представям този отбор и знам, че ни познавате. Можете да видите какво сме свършили заедно, защото с голяма част от колегите работим отдавна. Потърсихме и нови хора, свежа мисъл и още енергия, за да продължим да даваме най-доброто от себе си за нашата общината, за нашите населени места.

Имаме програма, с която продължаваме развитието на Горна Оряховица и която ще я превърне в европейска община. Имаме най-вече решимостта, а като гледам тази пълна зала – и подкрепата ми, за да го направим.

Печелившото число на 29 октомври е 7. За да продължим да работим за Горна Оряховица“, призова инж. Добрев и откри концерта.

След изпълненията на всяка школа той лично благодари на ръководителите, изразявайки уважението си към труда им.

Горна Оряховица е дарена с много таланти. Тука има десетина школи, които са на национално ниво. Това наистина е дар, каза инж. Добрев.

А талантите са наистина, ама наистина много. Това се видя и тази вечер в пълната с деца и родители спортна зала „Никола Петров“. Започна се с „Графити“ на Аделина Колева. След което танцуваха балет „Грация“ и балет „Калина“. Изпълнителите от „Мама миа“ на Емилия Пенчева върнаха към вокалните изпълнения, продължени от Преслава Георгиева от школата „Гласове“ на Стелияна Христова. Включиха се и „Мюзик саундс“ на Стела Дойкова. Фолклорната част включваше „Елбетица“ на Йордан Минчев, „Приключенци“ на Димитър Иванов, както и съставите на НЧ „Напредък 1869“ и НЧ „Братя Грънчарови“. Финалът беше за Кристина Енчева от Music sounds.

КУПТУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
ГЕРБ закриване Горна Оряховица Добромир Добрев
Последни
Седмицата
Анкета