Петък, 26 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Кандидатът за кмет на Драганово Иван Кишев изпълнява своята програма още преди да са минали изборите

  27.10.2023 10:26
Кандидатът за кмет на Драганово Иван Кишев изпълнява своята програма още преди да са минали изборите

Кандидатът за кмет на Драганово Иван Кишев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от ГЕРБ, не чака да минат изборите, а вече изпълнява своята програма. Помагат му хората, които се събраха в Инициативния комитет „Заедно за Драганово”, както и кандидатът за общински съветник Петя Келиванова. Изпълнени с вяра, надежда, целеустременост, единомислие и милеене по родното място можем да превърнем Драганово в едно още по красиво място за нас, нашите деца и следващите поколения, обясняват ентусиастите, обединени около Кишев.

Преди 15 септември те почистиха и окосиха оградата на ОУ „Св. Климент Охридски”.

Монтирани са три табла в района на гробищния парк.

Започна почистване на района на стадиона откъм централния вход, съблекални и фен зона.

През тази година са родени 15 дечица в селото, като 10 от тях живеят на територията в Драганово. Тези десет семейства получиха материална подкрепа, която е малка, но от сърце.

Иван Кишев, който още преди да поеме кметските задължения, успява да обедини драгановчани в общи каузи за селото, познава всички проблеми и търси решение за всеки един.

Иван Кишев е кореняк драгановчанин. На 50 години е, семеен. Завършва висшето си образование в Национален военен университет „Васил Левски” във Велико Търново с инженерна специалност. В системата на МВР е от 30 години, като започва от най-ниското стъпало. 15 години е бил квартален полицай на Драганово, което му дава ясна представа за проблемите на селото. Познава всяка улица, всеки човек. Откликва на човешката болка и винаги помага, с каквото може. Той е сред дарителите на Приюта в Горна Оряховица, защото смята, че хората трябва да се подкрепят.

Мисля, че за един кмет е най-важно да е близо до хората. И когато дава личен пример, те също са готови да участват в доброволни инициативи, с които да подобрят своето населено място, казва кандидатът за кмет.

Програмата, по която ще работи, е голяма и отговорна, но той е убеден, че е изпълнима. Малка част от нея са:

-Осъществяване на денонощно видеонаблюдение за опазване на обществения ред, имуществото и спокойствието на жителите.

-Намиране на решение за подмяната на водопроводните тръби, с което ще се реши един наболял проблем за Драганово;

-Реновиране на централната част на селото, поддържане на зелените площи, изграждане на открита фитнес площадка;

-Обгрижване и съдействие на самотно живеещите хора;

-Обследване и реконструкция на моста над река Янтра;

-Поставяне на търговски маси за улеснение на местните зеленчукопроизводители;

-Приоритет ще бъде и възстановяването на кръста на Поп Марко, който е свързан с историята на селото.

Ще разчитам на подкрепата на своите съграждани не само в изборния ден, но и при изпълнението на програмата, казва Кишев.

Инициативният комитет, който ме издига, се казва „Заедно за Драганово”. И това не е случайно. Един човек не може нищо да направи сам. Не се ли подкрепяме, не сме ли отговорни всички към нашето село – нищо няма да се получи. Вярвам, че мога да обединя драгановчани и заедно да си подредим родното място, обяснява кандидатът за кмет.

Разчитам много и на помощта на общинското ръководство. Убеден съм, че инж. Добромир Добрев ще спечели своя четвърти мандат и ще изпълни ангажиментите, които е поел за развитие на общината и специално към Драганово. Екипът от общински съветници на ПП ГЕРБ също гарантират подкрепа за нашите инициативи. Вярвам, че ще работим добре заедно в новия мандат, споделя още Иван Кишев.

Иван Кишев, издигнат от ИК „Заедно за Драганово” и подкрепен от ГЕРБ, е с №71 в бюлетината за избор на кмет на Драганово.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Иван Кишев Драганово ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета