Понеделник, 16 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Култура

20 септември е новата дата за „Империята на мюзикъла“ в Летния театър в Горна Оряховица

  18.09.2023 15:46
20 септември е новата дата за „Империята на мюзикъла“ в Летния театър в Горна Оряховица

След като лятната буря осуети представянето на „Империята на мюзикъла“ на 26 юли в Горна Оряховица, спектакълът ще се възцари в Летния театър на 20 септември от 21 ч. На сцената ще излязат солистите и оркестърът на Русенската опера, Цена Коев - вокал на "VIVALDI METAL PROJECT", Никола Здравков - вокал на група "КИКИМОРА" и диригентът Димитър Косев.

Под диригентската палка на маестро Димитър Косев, оркестърът  на Русенската опера заедно с Александър Баранов, Кремена Ганчева, Нели Петкова, Пламен Бейков, Преслава Великова, Стоян Стоянджов и Стилян Цветков ще сътворят истинска празнична фиеста за публиката в Горна Оряховица с творби от любими мюзикъли, сред тях „Моята прекрасна лейди“, „Кабаре“, „Уестсайдска история”, „Мулен Руж” и др.

„Благодарна съм на маестро Димитър Косев, че ме покани за този концерт. Той винаги обединява класиката и рока по най-добрия начин“, сподели Цена Коев, а Никола Здравков допълни: „Винаги имам пеперуди в стомаха преди този интересен, но и много взискателен проект на маестро Косев”.


Ключови думи
Империята на мюзикъла
Последни
Седмицата
Анкета