Петък, 15 Дек 2023
            
Велико Търново Спорт

Ловре Кнежевич в групата за мача на „Етър“ срещу „Локо“ (Пд)

  15.09.2023 16:52
Ловре Кнежевич в групата за мача на „Етър“ срещу „Локо“ (Пд)

Хърватският нападател Ловре Кнежевич, който се завърна в „Етър", е в групата за предстоящия важен мач срещу „Локомотив" (Пд). Кнежевич пропусна поради контузия последното гостуване срещу „Локо" (Сф), спечелено с 3:1.

„Кнежевич вече тренира, тепърва ще влиза в ритъм, но е в групата за мача", потвърди старши треньорът Емануел Луканов. Отсъстват единствено наказаният Пламен Димов и Илкер Будинов. „Илкер в момента се възстановява и тренира с „Лудогорец". От 25 септември вече ще е в „Етър" и ще е готов физически", увери Емануел Луканов. Най-новите попълнения Хосекарлос ван Ранкин и Моузес Кандидус все още очакват необходимите документи за картотекиране.

„Етър" обаче разполага с достатъчно футболисти и ще бъде с пълна група за предстоящия интригуващ сблъсък с „Локомотив" (Пд).

„Етър" приема водача в класирането с амбиция да продължи с победите, както и да нанесе първа загуба на „смърфовете" за настоящия сезон. Мачът е в неделя от 17:45 ч. на стадион „Ивайло". „Виолетовите" записаха в предишния кръг първата си победа, като сразиха с 3:1 като гости „Локомотив" (София). Очаква ги интригуваща битка срещу лидера в подреждането на Първа лига.

Интересът към мача е сериозен и се очертава това да бъде най-посетеният двубой на „виолетовите" този сезон на стадион „Ивайло". Над 600 фенове на „Локомотив" (Пд) се очакват на стадиона. Убедени сме, че привържениците на „Етър" ще бъдат на своето място на „Митичния", ще бъдат многократно повече и ще дадат своята гореща подкрепа, като ще са отново 12-ия играч на великотърновския тим.

"Нека само припомним, че „болярите" неведнъж са посрещали лидер в класирането и го свалят от върха. При предишния ни дебютен сезон в елита „Етър" прие ЦСКА, който бе с 8 поредни победи, и го свали от първото място след равенство 2:2. През 2021 г. пък посрещна за купата тогавашния водач в първенството „Ботев" (Пд) и спечели с 1:0. Доказвали сме, че можем и можем да го направим за пореден път", обявиха от клуба преди важния мач.


Ключови думи
Ловре Кнежевич Етър
Последни
Седмицата
Анкета