Вторник, 05 Дек 2023
            
Горна Оряховица Спорт

Горна Оряховица ще бъде домакин на международен футболен турнир за ръководители на полети

  05.09.2023 11:51
Горна Оряховица ще бъде домакин на международен футболен турнир за ръководители на полети

За пореден път ще се проведе футболният турнир Black sea ATC cup, под егидата на Българската асоциация на ръководителите на полети. Тази година домакин на събитието ще бъде град Горна Оряховица. На 8 и 9 септември (петък и събота) стадион „Локомотив“ ще приеме отбори от центровете за обслужване на въздушното движение (ОВД) към ДП РВД, представители на колегите им ръководители на полети от Румъния и на въоръжените сили на Република България.
На терена ще излязат отбори от РЦ за ОВД – София, ЛЦ за ОВД – Варна, ЛЦ за ОВД – Бургас, ЛЦ за ОВД - Горна Оряховица, Авиобаза „Враждебна“, Авиобаза „Чайка“, Букурещ, Констанца.

Първите срещи от груповата фаза ще се проведат на 8 септември (петък) с часове 15:00, 17:00 и 19:00 часа. На следващия ден ще се проведат елиминационните срещи от 1-4 място и от 5-8 място, като мачовете са с часове 10:00 часа, 12:00 часа. Финалната среща е с начален час от 13:00 часа. Възможни са промени в началните часове на срещите по оперативни причини.
Организаторите канят горнооряховчани и гостите на града да присъстват на стадиона и да допринесат за доброто настроение на и извън терена.


Ключови думи
футболен турнир ръководители на полети Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета