Неделя, 08 Сеп 2024
            
Велико Търново Общество

Центърът за деца с увреждания в Дебелец обяви Ден на отворените врати

  23.05.2023 09:59
Центърът за деца с увреждания в Дебелец обяви Ден на отворените врати

Центърът за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания в Дебелц организира Ден на отворени врати за родители с консултативни прегледи за деца със специални потребности и хронични заболявания от Велико Търново и региона в навечерието на 1-ви юни – Международен ден на детето.

Събитието цели да информира повече родители и семейства за дейностите и услугите, които предлага Центърът като лечебно заведение; специалистите и условията, в които се провежда медицинската и немедицинска рехабилитация на децата; възможностите за оказване на психологична помощ и мотивация на родителите за активно участие в грижата за деца с увреждания и/или проблеми в развитието в домашна среда.

Консултативните прегледи ще се извършват от лекари със специалност „Педиатрия“ и „Физикална и рехабилитационна медицина“, психолози, кинезитерапевти, ерготерапевти, педагози, социални работници и медицинска сестра.

Центърът ще отвори врати за всички родители и семейства на 29 май 2023 г., от 10,00 до 14,00 ч. /гр. Дебелец, ул. Патриарх Евтимий Търновки № 49/. За въпроси и записване: 0879 388 751.


Ключови думи
ЦКОДУХЗ Дебелец
Последни
Седмицата
Анкета