Неделя, 27 Oct 2024
            
Други

Жена и две деца пострадаха при катастрофа в Прохода на Републиката, мъж загина на пътя между Павликени и Батак

  09.05.2023 09:52
Жена и две деца пострадаха при катастрофа в Прохода на Републиката, мъж загина на пътя между Павликени и Батак

Жена и две деца са пострадали при пътен инцидент в Прохода на Републиката. Произшествието е станало вчера около 17,30 ч. По първоначална информация са се ударили лек автомобил «Мерцедес», управляван от 39-годишна жена от Сливен, движещ се в посока от В. Търново към Гурково, и насрещно движещ се лек автомобил «Мерцедес», управляван от 49-годишен румънски гражданин.

В резултат на това са пострадали водачката на сливенския автомобил, която е настанена за лечение във великотърновската болница с фрактури на крак и ръка, возилото се на предна седалка 14-годишно момиче също от Сливен, с фрактура на шийни прешлени и возещото се на задната седалка 8-годишно момиче с фрактури и коремни травми, с опасност за живота.

Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.   

72-годишен водач на лек автомобил от Севлиево е загинал при катастрофа на пътя между Павликени и с. Батак. Произшествието е станало вчера около 18,30 ч. По първоначална информация лек автомобил «Дачия», управляван от 72-годишния водач, е излязъл от пътното платно и се е преобърнал в канал. В резултат на това на място е загинал водачът, возилата се на предна седалка 67-годишна жена  е с данни за фрактура на врата, настанена е за лечение във великотърновската болница, без опасност за живота.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.  


Ключови думи
Проход на Републиката
Последни
Седмицата
Анкета