Вторник, 25 Oct 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Първи градски футболен турнир организират в Долна Оряховица

  26.07.2022 11:24
Първи градски футболен турнир организират в Долна Оряховица

Футболен турнир на малки вратички за деца и възрастни организират в Долна Оряховица на 27 и 28 август. Това е първата проява на новата младежка организация „За добро”, създадена само преди няколко седмици, която си поставя за цел да възроди спортния и културния живот във втория град на общината. Съорганизатор е Кметство Долна Оряховица с помощта на Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”. Срещите ще са на стадиона край града.

„Първи градски футболен турнир Долна Оряховица” е отворен и поканата е към всички любители на играта в региона. Отборите ще бъдат разделени в две възрасти – до 18 и над 18 години. Всеки тим ще се състои от 10 души - 5 полеви играчи и вратаря по време на игра и 4 резерви. Мачовете ще са в две полувремена от 15 минути и почивка между тях.

Таксата за участие е 40 лева на отбор. Записването продължава до 21 август на телефон 0883 351 238. Прегледът и записването в началото на турнира ще е от 8 до 9 часа на 27 август. В 9 часа е откриването и началото на първата среща. Турнирът ще има и награден фонд, който ще се уточни след записването на всички отбори.

Надявам се, че няма да има промяна в епидемичната обстановка, която да попречи на турнира и ще направим един хубав спортен празник за Долна Оряховица и спортните фенове от региона. Добре дошли са всички приятели на футбола – да покажат майсторство или само да подкрепят приятелите си, коментира председателят на младежката организация „За добро” Димо Димов.


Ключови думи
първи градски футболен турнир Долна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати