Четвъртък, 13 Oct 2022
            
Велико Търново Общество

Публикувано е I класиране за прием по магистърските програми на ВТУ

  14.07.2022 12:37
Публикувано е I класиране за прием по магистърските програми на ВТУ

Публикувано е първо класиране за прием в магистърските програми на Великотърновския университет. Записването на приетите студенти ще се извърши от 18 до 22 юли (включително) в Ректората на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ от 8:30 до 16:00 ч.

При записването си приетите студенти представят: 1. Дипломата за висше образование - оригинал и копие (1бр.); 2. Три снимки (паспортен формат); 3. Вносна бележка за платена семестриална такса за обучение (в Ректората е предоставена възможност за заплащане на семестриалната такса и на място чрез ПОС терминал или в брой); 4. Лична карта.

Справка за семестриални такси тук: www.bit.ly/3ASBgmn

Записването на класираните кандидат-магистри за Педагогически колеж – гр. Плевен се извършва в сградата на Педагогически колеж - гр. Плевен (гр. Плевен, ул. Никола Д. Петков № 18). Колежът не предоставя възможност за заплащане на семестриална такса на място.

Записването на класираните кандидат-магистри за Филиала на ВТУ – гр. Враца се извършва в сградата на Филиала на ВТУ - гр. Враца (гр. Враца, бул. "Мито Орозов" № 59). Филиалът не предоставя възможност за заплащане на семестриална такса на място./ сн. ВТУ "Св. св. Кирил и Методий"


Ключови думи
магистърски програми ВТУ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати