Вторник, 09 Авг 2022
            
Горна Оряховица Други

В Горна Оряховица почетоха храбростта на българския воин

  06.05.2022 11:45
В Горна Оряховица почетоха храбростта на българския воин

6 май бе тържествено отбелязан в Горна Оряховица. По традиция церемонията бе проведена пред Паметния знак на загиналите във войните, пред който на почетен караул застанаха от Военно формирование 22 790.

Днес искам да поздравя всеки, чието място е в редиците на нашата армия. Благодарение на Вас, на Вашия труд и дисциплина се чувстваме по-спокойни и можем да работим над задачата, която стои пред нас – благополучието на града ни, каза в словото си кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев.

6 май е от датите с непреходно значение, които ни изпълват с гордост, припомни подп. Цветан Цвектов, председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Горна Оряховица.  

Венци и цветя поднесоха народният представител Димитър Николов, кметът инж. Добромир Добрев, председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов, Военно формирование 22 790, политически партии, обществени организации.

Завършек на церемонията сложиха Мирена Петкова и Светозара Бонева от Вокално студио „Гласове“ с ръководител Стелияна Христова.  


Ключови думи
6 май
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати