Неделя, 24 Юли 2022
            
Горна Оряховица Други

Децата на Горна Оряховица изрисуваха великденско яйце - великан

  21.04.2022 20:42
Децата на Горна Оряховица изрисуваха великденско яйце - великан

В пъстра Великденска работилница се превърна на Велики четвъртък пространството пред Младежкия дом в Горна Оряховица. Близо 200 от детските градини и Центъра за подкрепа за личностно развитие изработваха пъстра великденска украса заедно със своите учителки и родители. Заедно с малчуганите, в творческата работилница се включиха и кметът инж. Добромир Добрев, зам.-кметът Григор Минков, директорът на Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти, прояви“ инж. Петя Богданова и уредникът на Художествената галерия Деница Александрова. Те, заедно с възпитаниците на Илия Банков от Клуб „Графично ателие“ на Центъра за подкрепа за личностно развитие изписаха почти двуметрово гипсово яйце.
Освен, че твориха, малчуганите се забавляваха с изпълненията на младите таланти от Вокално студио „Гласове“ с вокален педагог Стелияна Христова.
Голямото гипсово яйце ще остане изложено в Младежкия дом, а с направената великденска украса, децата ще украсят детските градини и домовете си.
Традиционния детски празник бе организиран от Община Горна Оряховица, съвместно с Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти, прояви“.


Ключови думи
великденско яйце Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати