Вторник, 27 Сеп 2022
            
Други Свищов

В Свищов организират конкурс в памет на загиналите в река Лим деца

  10.04.2022 06:42
В Свищов организират конкурс в памет на загиналите в река Лим деца

Фондация „Ангели от Лим“, със съдействието на  Община Свищов организират XVII Национален конкурс-изложба за детска рисунка „Три звездички 2022“. Конкурсът е в памет на 12-те деца,  които на 4 април преди 18 г. загинаха във водите на река Лим.

В конкурса могат да участват всички ученици от I – XII клас и децата от детските градини. Форматът, техниката на изпълнение и темата на рисунките е по избор. Срок за предаване на творбите е 27 май 2022 година, а оценяването и класирането ще стане до 31 май.

Рисунките ще бъдат наредени в изложба, откриването на която е насрочено за 8 юни от 14 ч. в Художествена галерия „Николай Павлович“ – Свищов, площад „Алеко“ №1.

На гърба на всяка творба следва да е посочена следната информация: трите имена на детето, възраст или клас, точен адрес, училище/школа и име на преподавателя, e-mail и телефон за връзка.

Желаещите да участват да изпратят творбите си по поща или с куриер на адреси: 5250 гр. Свищов, ул. „Тодор Миланович“ № 1, ет. 3, за фондация „Ангели от Лим“ или 5250 гр. Свищов, ул. „Хаджи Димитър“ № 11 – Силвия Манзарова.

Рисувалите за конкурса деца ще получат грамоти за участие, а наградените – статуетки, поименни грамоти с печат на Фондация „Ангели от Лим“ и подпис от нейния председател. Наградите и грамотите за участие на неприсъствалите на откриването ще бъдат изпратени  по пощата или с куриерска служба.
Организаторите запазват правото си, при усложняване на епидемичната обстановка да отменят официалното откриване.
Рисунките не се връщат и остават собственост на организаторите.

Телефони за контакти: 0887 698927- Петко Петков (e-mail: [email protected]) и 0889 315 275- Веселина Тошева-Петкова ([email protected]) – родители на Боряна.


Ключови думи
Три звездички
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати