Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Инж. Добромир Добрев: Този ден е празник и надежда за бъдещето

  15.09.2021 08:19
Инж. Добромир Добрев: Този ден е празник и надежда за бъдещето

Уважаеми учители,
Скъпи ученици,
На 15 септември приемете моите сърдечни поздрави по повод началото на новата учебна година. Този ден е празник, който съчетава приемствеността между поколенията, традициите и надеждата за бъдещето!
Скъпи първокласници,
Днес е важен ден за Вас - Вие с трепет ще прекрачите първи прага на Вашето училище! Бъдете най-смели, най-усмихнати и най-любопитни, защото тръгвате на едно прекрасно пътешествие в света на знанието! В класната стая и между страниците на книгите е пълно с нови неща и приятели! Бъдете добри един към друг и имайте пълно доверие в своите учители – те ще са винаги до Вас и ще Ви напътстват!
Скъпи ученици,
Нека усмивки от вълнение и празничното настроение да огряват лицата Ви! Всяка нова учебна година открива пред Вас нови предизвикателства и знания. Бъдете любознателни и смели в своите мечти. Доверявайте се на учителите си, те ще Ви помагат и ще са до Вас по пътя, който сте избрали, защото образованието е Вашето бъдеще!
Уважаеми учители,
Бъдете силни през новата учебна година, за да вдъхновявате по пътя към знанието своите ученици. Насърчавайте ги, бъдете до тях и разпалвайте въображението им за новото и непознатото! Вашата подкрепа, сериозна подготовка и труд ще им донесат много нови успехи в образованието и ще бъдат старт за техните бъдещи начинания!
На всички Вас – честит първи учебен ден!

инж. Добромир Добрев
Кмет на Община Горна Оряховица


Ключови думи
първи учебен ден Добромир Доббрев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати