Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Училища „Европа” в Горна Оряховица подготвят новата учебна година с нова безплатна услуга

  09.09.2021 13:34
Училища „Европа” в Горна Оряховица подготвят новата учебна година с нова безплатна услуга

Безплатни занятия през септември предлага най-старата езикова школа у нас за всички малки ученици, които искат да опреснят знанията си по английски език преди началото на новата учебна година. Преговорите на изучения в предишните години материал са достъпни за всички ученици, независимо дали са посещавали Училища „Европа”. Идеята е децата да влязат по-лесно в новата учебна година, особено след трудната минала година, накъсвана с дълги периоди на дистанционно обучение.

Септемврийските занятия се провеждат в базата на школата на ул. „Бунар Хисар” 6 и използвайки съвременни интерактивни технологии, с които разполагат Училища „Европа”. Заниманията са по 2 часа дневно 5 дни в седмицата. Групите са малки и съобразени с противоепидемичните мерки. Поканата е за всички ученици от 1 до 5 клас.

Заедно с това Училища „Европа” подготвя началото и на своята учебна година. Записванията вече започнаха, а всеки ученик на Школата получава подарък раничка с логото на Училищата. Преференции за годишната такса има за семейства с две деца, посещаващи езиковото училище. А абсолютно всички получават до 150 часа безплатно обучение в платформата на Училища „Европа”.

Очакваме нормална учебна година и присъствено обучение. Нашата Школа много бързо и успешно навлезе в онлайн обучението и бяха постигнати много добри резултати и при учене в електронна среда. Нищо обаче не може да замени личното общуване между учител и ученик и между самите ученици, така че се надяваме дългите периоди на дистанционно обучение да са вече в миналото, коментира екипът на Училища „Европа” – Горна Оряховица.


Ключови думи
Училища Европа нова учебна година
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати