Събота, 08 Oct 2022
            
Велико Търново Спорт

„Етър“ приема „Созопол“, Дани Младенов готов за игра

  28.08.2021 07:22
„Етър“ приема „Созопол“, Дани Младенов готов за игра

Отборът на “Етър” приема “Созопол” в среща от осмия кръг на първенството на Втора професионална лига. Двубоят ще се играе в събота, 28 август, от 20 ч. на ст. “Ивайло”. Главен съдия на мача е Петър Григоров, а асистент рефери – Андрей Николов и Радослав Вутов.

Старши треньорът на “виолетовите” Веселин Великов няма да може да разчита за срещата на Яни Пехливанов, а Кольо Станев е под въпрос. Добрата новина е, че Дани Младенов ще бъде готов за мача, но дали ще влезе в игра след контузията зависи от решението на треньорския щаб. Не е изключено и Станев да бъде на разположение на старши треньора, но това ще стане ясно в последния момент.

Преди двубоя великотърновци са пети в класирането и победата е изключително необходима на тима. След четирите поредни срещи без загуба (три победи и едно реми), евентуален успех може да прати тима в челната тройка на временното класиране. Отборите между първо и седмо място са подредени в рамките на само три точки разлика и въпреки, че кръгът не предлага директни сблъсъци между тях, не липсват интересни двубои, които могат да променят статуквото.

Входовете на стадион “Ивайло” ще бъдат отворени в 18:30 часа. Билети ще се продават от 15 часа във фен магазина на великотърновския клуб, а от 18 часа ще отвори и касата от северната страна на спортното съоръжение. Още от сутрешните часове ще бъде затворен паркингът от същата страна на стадиона, като от “Етър” призоваха гражданите да не оставят колите си на него в почивния ден. От клуба апелират да се спазват и противоепидемичните мерки на трибуните преди и по време на мача./ сн. www.etarvt.bg - Анатолий Йорданов


Ключови думи
Етър - Созопол Дани Младенов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати