Сряда, 28 Сеп 2022
            
Общество Свищов

Община Свищов и дирекциите „Социално подпомагане“ и „Бюро по труда“ организират съвместна приемна

  04.08.2021 13:17
Община Свищов и дирекциите „Социално подпомагане“ и „Бюро по труда“ организират съвместна приемна

Община Свищов, Дирекция „Социално подпомагане“ и Дирекция „Бюро по труда“ организират съвместна приемна за гражданите на 13 август 2021 г. /петък/ от 10:00 часа в Зала 1 на  Община Свищов.

Съвместната приемна е инициирана от заместник-кмета на община Свищов д-р Анелия Димитрова с цел комплексно информиране, консултиране и разясняване на гражданите относно възможностите за социално подпомагане, ползване на социални услуги и услуги по заетостта. Експерти от трите институции ще бъдат на разположение и ще окажат  съдействие на всички, които посетят приемната. Инициативата цели улеснение на гражданите на общината, които ще могат да получат необходимата информация и формуляри на документи  на едно място.

Партньорството между Община Свищов, Дирекция „Социално подпомагане“ и Дирекция „Бюро по труда“ се е доказало като ефективно и устойчиво през годините, като тази форма на взаимодействие в услуга на населението ще продължи и занапред.

За посещение на приемната не е необходимо предварително записване. Допълнителна информация може да се получи на тел.: 0631/ 6 02 85, Общинска служба „Социални дейности“.


Ключови думи
Бюро по труда Социално подпомагане Община Свищов приемна
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати