Неделя, 02 Oct 2022
            
Горна Оряховица Политика

Роденият в Горна Оряховица Пламен Николов е номинацията на „Има такъв народ“ за премиер

  30.07.2021 17:23
Роденият в Горна Оряховица Пламен Николов е номинацията на „Има такъв народ“ за премиер

Пламен Николов е кандидатът на „Има такъв народ“ за министър-председател. Именно на него преди минути президентът Румен Радев връчи мандат за съставяне на правителство.

Пламен Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица. Завършил е СУ „Св. Климент Охридски“ и Klagenfurt Alpen-Adria Universitat, Austria, доктор по философия на правото, политиката и икономиката.

"Отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.

Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети", гласи представянето му в сайта на партията.

Пламен Николов е депутат от Шуменския избирателен район, като бе член и на предишното, 45-то Народно събрание.

За мен е изключителна чест и отговорност да получа този мандат. Ще направя всичко възможно всичко да бъде в законово установените срокове, бе коментарът на Николов при приемането на мандата. 


Ключови думи
Пламен николов ИТн премиер
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати