Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Спорт

„Етър” стартира участието си във Втора лига с домакинство срещу „Левски“ (Лом)

  26.07.2021 11:45
„Етър” стартира участието си във Втора лига с домакинство срещу „Левски“ (Лом)

„Етър” стартира участието си във Втора лига с домакинство срещу новака в групата „Левски” (Лом). Мачът е в понеделник от 18:30 ч. на стадион „Ивайло” с главен съдия Мартин Великов и асистенти Александър Атанасов и Мирослав Симеонов.

Амбициите са за победен старт по пътя на завръщането в елитната група. „Виолетовите” направиха здрава подготовка, в която взеха 4 победи, 1 реми и 1 загуба. От стария тим останаха 11 футболисти, бяха привлечени 6 нови, както и доста юноши от школата. Най-добрата новина е, че няма нито един контузен играч. Наказан за 1 мач от края на миналия сезон е Кольо Станев.

Готови сме за битки, очакваме само победа, заяви новият наставник Веселин Великов. „Подготовката можеше да започне и по-рано, нямахме лагер, за което нямаме вина нито ние, нито ръководството, така са преценили старите треньори. Но свършихме много работа в подготвителния период и за първия мач сме готови на сто процента. Дано имаме късмета и шанса в понеделник срещу “Левски” (Лом) положенията, които създаваме (а съм сигурен, че няма да са малко на брой), поне половината да ги реализираме. Аз съм сигурен, че вкараме ли в първите минути, ще ни бъде много по-лесно. “Етър” е готов за битки, очакваме единствено победа и нищо друго в този мач не ни интересува”, коментира Великов.

По 6 лева ще струват билетите, а учениците от 7 до 18 г. и пенсионерите ще влизат срещу 4 лева. Децата до 7 г. влизат безплатно с придружител. Вече ще има и семейни билети – родител с дете (7-18 г.) ще влизат срещу 8 лв, а двама родители с дете – общо срещу 10 лв./ www.etarvt.bg; сн. Анатолий Йорданов


Ключови думи
Етър Левски Лом
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати