Сряда, 22 Сеп 2021
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Димитър Николов: България заслужава национално отговорно поведение

  09.07.2021 08:06
Димитър Николов: България заслужава национално отговорно поведение

В края сме на една кампания, в която заложихме на директни срещи с хората, коментирахме реални проблеми и поемаме реални ангажименти, които можем да изпълним. Не намирам за нормално гражданите да се информират за кандидатите и участниците в  настоящите процеси от плакати, билбордове и социални мрежи.

Научен съм и съм свикнал да нося отговорност.  Хората са изтощени от политическо говорене и празнословие. България повече от всякога се нуждае от спокойствие,  сигурност и стабилност. Свидетели сме, че  властта към момента се упражнява със страх, разделение, реваншизъм и откровени репресии.  Полезните политики за гражданите и обществото може да се състоят само с честен диалог, приемственост, градивност и надграждане.

Държавата не може и не бива да бъде заложник на личен и политически егоцентризъм. Работодателите очакват от нас сигурност, предвидимост и хоризонт. България заслужава работещ Парламент и национално отговорно правителство. Противното означава заплаха за демокрацията, реабилитация на комунизма и тласкане на държавата към авторитарно управление.

На 11 юли с №5 в бюлетината овладяваме хаоса, слагаме ред и се връщаме към нормалността в държавата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Димитър Николов ГЕРБ-СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати