Вторник, 27 Сеп 2022
            
Общество Павликени

Поздрав за празника на града от общинските съветници в Павликени

  29.06.2021 08:06
Поздрав за празника на града от общинските съветници в Павликени

Уважаеми съграждани,

Скъпи приятели на Павликени,

Всички ние, членовете на Общински съвет – Павликени се обръщаме към Вас в най-светлия ден в календара на Павликени – датата на обявяването му за град и ден на Светите апостоли Петър и Павел.

Приемете нашите пожелания за здраве, късмет и благополучие.  В този тържествен ден отправяме нашата благодарност към всеки, който допринася Павликени да се развива.

Всички ние помним празника през 2020 г., когато трябваше да притихнем, да се отдалечим на дистанция един от друг, да се пазим и да прекараме в уединение тази радостна дата. Тези дни са зад нас благодарение на хората на първа линия, на науката и на дисциплината ни да спазваме мерките за доброто на цялата ни общност.

Днес даваме званието „Почетен гражданин на Павликени“ на четири велики личности, които с делата си ни показват как да бъдем сплотено общество – като издигаме талантливите и способните напред, като се доверяваме на професионалистите, като поставяме закона на първо място и като уважаваме интелекта.

Пожелаваме Ви да запомним техните житейски уроци и като общност да намерим начин всеки ден в Павликени да бъде изпълнен с мечти, жизнерадост, вдъхновение и много здраве!

Честит празник!

 

От общинските съветници

при Общински съвет - Павликени

 


Ключови думи
Общински съвет Павликени празник на града
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати