Петък, 21 Oct 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Девойките на хандбалния „Локомотив” с бронзови медали от Държавното

  27.06.2021 19:20
Девойките на хандбалния „Локомотив” с бронзови медали от Държавното

Девойки младша възраст Ж-14 на „Локомотив (Горна Оряховица) спечелиха бронзовите медали от първенството на България по хандбал. Държавните финали се проведоха в продължение на три дни в гр. Кубрат. Горнооряховските момичета прескочиха първия етап след победи над „Бъки” (Габрово) с 13:11 и „НОВЕ-99” (Свищов) с 19:9. Допуснаха загуба от „Свиленград” с 14:20 и останаха втори в своята група. В следващата фаза се изправиха срещу първия от другия поток. На полуфинала загубиха от бъдещите шампионки „Сливница” със 17:25. В мача за бронзовите медали се наложиха над домакина „Кубрат” с 20:15.

Камелия Павлева и Дария Иванов от „Локомотив” бяха избрани в идеалната седмица на Турнира. Камелия Павлева беше определена и за най-добър вратар на шампионата.

„Поздравявам момичетата с медалите! Изключително съм щастлива, че те повярваха в себе си. Завоювахме това, което ни убягна на Купата”, заяви Илияна Якова от щаба на „Локомотив”.

„Локо”: Камелия Павлева, Силвия Байчева, Ана Мариа Мамучевска, Никол Русева, Габриела Христова, Боряна Георгиева, Цветозара Къновска, Татяна Братоева, Дария Иванова.

Класиране

1.„Сливница“ (Сливница)

2.„Свиленград“ (Свиленград)

3.„Локомотив“ (Горна Оряховица)

4.„Кубрат“ (Кубрат)

5.„Бъки“ (Габрово)

6.„Панагюрище“ (Панагюрище)

7.„Етър-64“ (Велико Търново)

8.„НОВЕ-99“ (Свищов)


Ключови думи
хандбал Локомотив девойки
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати